Roda reclama en el seu pregó cohesió i empenta per a les entitats locals


  • Comparteix:

La Festa de Tardor ha donat el tret de sortida oficial aquest divendres al vespre. El pregoner d'enguany, Àlvar Roda, ha reivindicat, en el seu discurs en prosa i vers, la força de les entitats en la que és 'la seva festa'. Roda també ha fet una crida a la cohesió dels santcugatencs i els ha animat a sortir al carrer per gaudir de la celebració.

L'inici de la Festa de Tardor ha començat amb una ballada de sardanes a la plaça d'Octavià que ha donat pas al pregó, després que s'hagués d'ajornar fa tres setmanes a causa de la pluja. L'encarregat del discurs d'enguany, Àlvar Roda, ha pujat a l'escenari a quarts de vuit per versar sobre la força de les entitats i les conseqüències de la crisi a la ciutat.

En el seu pregó, Roda ha qualificat la Festa de Tardor com una conquesta que les entitats han anat guanyant any rere any. És per això, que les ha encoratjat a tenir empenta i continuar amb la seva reivindicació, a més de destacar el seu paper en la integració social.

Àlvar Roda

Ja fa molt de temps que reivindico que la cohesió social de Sant Cugat esdevindrà, entre d'altres decisions polítiques, a través de les entitats, tant socials, culturals com esportives.


Àlvar Roda ha recordat que els 36 lemes de la Festa de Tardor són reivindicacions justes i necessàries, a més de fer una crida a les entitats a què deixin la queixa i apostin per l'especialització.

Àlvar Roda

Les entitats també tenim un paper importantíssim. És del tot necessari i important que ho gestionem amb seny i prudència. Hem d'establir complicitats entre associacions i entitats.





El pregoner també ha animat els assistents a gaudir del cap de setmana. La nit ha seguit amb els Diables de Sant Cugat, un sopar popular, percussió amb Kata Kitinga i concerts. La Festa de Tardor continuarà aquest dissabte, aquesta vegada sense previsió de pluja que amenaci la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.