(13:32h) La Festa de Tardor anul·la les activitats per la pluja fins a les set de la tarda


  • Comparteix:

La pluja ha fet acte de presència durant les activitats d'aquest migdia

La pluja ha fet acte de presència durant les activitats d'aquest migdia

L'organització de la Festa de Tardor ha anul·lat la programació d'aquesta tarda per la pluja. Totes les activitats previstes fins a les set de la tarda s'han cancel·lat per la previsió de precipitacions al llarg del dia. La comissió organitzadora decidirà a partir de les sis de la tarda si manté o anul·la les activitats de la nit, inclòs el pregó, així com les d'aquest diumenge. Cugat.cat informarà minut a minut de la previsió a través dels seus canals, així com de la jornada en cas de desenvolupar-se.

La pluja finalment ha fet acte de presència i ha obligat a anul·lar la programació prevista per aquesta tarda. De moment, es manté el pregó, previst a les set de la tarda, i les activitats de nit a l'espera de conèixer el desenvolupament meteorològic. El Servei Meteoròlogic de Catalunya (SMC) té previsió alta de pluges al municipi per aquest dissabte i aquest diumenge.

Tot i així, la Festa de Tardor ha pogut arrencar aquest matí, on els santcugatencs han gaudit d'una programació centrada en la cultura popular. La plaça d'Octavià s'ha omplert de la pintura de Firart, dels balls de bastons dels Bastoners de Sant Cugat, de danses tradicionals de la mà del Grup Mediterrània i dels tallers dels Castellers per als més menuts.

Cugat.cat, col·laborador de la iniciativa, manté la seva cobertura especial i informarà minut a minut del desenvolupament de la festa de les entitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.