Detecten un vessament de gasoil a la riera de Volpelleres


  • Comparteix:

Imatge de la riera / Font: Joan M. Grume

Imatge de la riera / Font: Joan M. Grume

La riera de Volpelleres, al seu pas per l'avinguda Alcalde Barnils, ha aparegut aquest dissabte amb un vessament de gasoil. L'origen del vessament és una fuita, tot i que encara es deconeix la seva procedència, ja que a la zona hi ha diversos equipaments. Una dotació de la unitat mediambiental dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), així com l'alcaldessa i el regidor de Medi Ambient, s'han desplaçat fins a l'indret de la fuita, que s'està investigant.

L'avís l'han donat dissabte a la tarda uns veïns, que han alertat a la Policia Local. El cos de seguretat municipal s'ha posat en contacte amb la unitat mediambiental dels Mossos d'Esquadra, que també ho ha notificat a l'ACA.

La fuita afecta la riera de Volpelleres, on s'estima que s'han vessat uns 50 litres de gasoil. Aquesta riera passa per darrere la comissaria dels Mossos d'Esquadra i de diversos equipaments, fet que complica la identificació de l'origen.

Les diverses dotacions han revisat durant la tarda la zona i les primeres investigacions apunten que es tracta d'una fuita de gasoil provinent del trencament d'una conducció, tot i que es deconeix el seu origen.

També s'hi han desplaçat l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech. Està previst que les investigacions continuïn aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.