Sant Cugat serà avui la meta d'una desfilada de cotxes Escarabat


  • Comparteix:

La desfilada comença a Barcelona a la una del migdia

La desfilada comença a Barcelona a la una del migdia

El restaurant Can Ametller és el punt d'arribada de la concentració d'aquest diumenge 'Barcelona Loves Beetle', una marxa de cotxes de model Volkswagen 'Escarabat' promoguda per la concessionària Motorsol. Es tracta d'una trobada en què els protagonistes són els models Volkswagen Beetle, un dels vehicles més coneguts de la història de l'automobilisme. El punt de partida de la caravana és la seu de Motorsol a Barcelona a la una del migdia.

Gairebé un centenar d'unitats d'aquest cotxe, conegut popularment com a 'Escarabat', circularan en caravana pels carrers de Barcelona amb Sant Cugat com a destí. Es tracta d'una jornada festiva que pretén donar a conèixer l'evolució del mític model, des de les versions més clàssiques dels anys cinquanta fins a les més modernes. Motorsol també organitza a les seves instal·lacions una mostra perquè els assistents puguin conèixer els models Escarabat més representatius.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.