L'ONG Muskana prepara un nou viatge a l'Índia


  • Comparteix:

Muskana ensenya el valor d'aprendre dibuixant / Font: Muskana.org

Muskana ensenya el valor d'aprendre dibuixant / Font: Muskana.org

L'ONG Muskana prepara un nou viatge a una escola del nord de l'Índia l'any vinent. L'entitat solidària, formada per sis alumnes de l'Escola d'Art i Disseny, té establert un acord de cooperació amb una escola del nord del país asiàtic per potenciar en els nens les habilitats artístiques i plàstiques.

Muskana és una associació nascuda amb l'objectiu de fomentar els jocs i l'expressió artística en els nens de les escoles índies, un àmbit educatiu bàsic perquè desenvolupin les capacitats psicomotrius. Durant el 2010 els membres de l'entitat van fer una estada de 15 dies a l'escola Akhil Bharti Mahila Balika, al nord del país, amb l'objectiu d'ensenyar als alumnes noves maneres de formar-se i divertir-se.

La membre de l'ONG Mireia Serra ha destacat els beneficis de potenciar en els nens les capacitats artístiques. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mireia Serra

Vam pensar que és molt important per al desenvolupament dels nens la vessant artística.


La idea de crear Muskana parteix del projecte de final de carrera d'aquests alumnes de l'Escola d'Art i Disseny, que van decidir promoure els intercanvis culturals i artístics entre l'Índia i el nostre país. L'entitat solidària descriu el sistema educatiu indi com molt rígid i estricte, on els nens tenen molt poca llibertat. Durant les dues setmanes que va durar l'estada, va organitzar classes de pintura, tallers de cançons i jocs amb plastilina, entre altres iniciatives.

Esperant el nou viatge, Muskana envia regularment vídeos a l'escola del país asiàtic perquè els nens continuïn practicant jocs i tallers de manualitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.