Sant Cugat se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus


  • Comparteix:

Els tallers ensenyaran els secrets del compostatge casolà

Els tallers ensenyaran els secrets del compostatge casolà

L'Ajuntament organitzarà, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, activitats per conscienciar la ciutadania de la importància de limitar la generació de residus. Les activitats seran gratuïtes i tindran lloc a la Casa de Cultura i al Casal de les Planes des del tercer dissabte de novembre fins l'últim diumenge del mes. A més, el consistori aprofitarà per presentar l'oficina d'atenció al ciutadà per temes de neteja viària i recollida d'escombraries (Infonet) i per organitzar la trobada de la Xarxa de Compostaires Metropolitans.

Els tallers estan destinats a disminuir els residus que generen els ciutadans en l'àmbit domèstic. Alguns dels cursets ensenyaran com reparar objectes d'ús domèstic per evitar llençar-los i comprar-ne de nous i fabricar bosses amb paraigües trencats. També s'informarà sobre l'ús de bolquers reutilitzables.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, s'ha mostrat satisfeta amb el nivell de reciclatge dels santcugatencs però adverteix que cal seguir conscienciant la ciutadania sobre la seva importància.

Cristina Paraira

Sant Cugat és un municipi que genera força residus però que cada vegada recicla més.




Per assistir-hi, cal inscriure's a través del 900 103 146, enviant un correu a infonet@santcugat.cat o presencialment a l'oficina Infonet.

Aprofitant la celebració d'aquesta setmana, l'Ajuntament instal·larà a partir de dilluns de la setmana vinent una parada a la plaça dels Quatre Cantons per donar a conèixer l'Infonet, l'oficina d'atenció al ciutadà per temes de neteja viària i recollida d'escombraries. La parada hi romandrà durant sis dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.