El sorteig benèfic del Parkinson es trasllada al darrer dissabte de mes


  • Comparteix:

Els sorteig es farà a la plaça d'Octavià

Els sorteig es farà a la plaça d'Octavià

El sorteig organitzat per la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson tindrà lloc el darrer dissabte d'aquest mes dins la Festa de Tardor, després que la pluja ho impedís fer aquest cap de setmana. L'entitat ha tornat a posar a la venda bitllets per optar al quadre de l'artista santcugatenca Imma Pueyo. Les butlletes es poden aconseguir a la Casa de Cultura on també s'exposa l'obra de Pueyo.

El guanyador del quadre es coneixerà el darrer dissabte de mes al migdia en el marc de la Festa de Tardor. El delegat local de l'associació, Esteve Sala, recorda que encara es pot participar al sorteig. Són declaracions a Cugat.cat.

Esteve Sala

Si algú està interessat encara hi ha números a la venda. Es poden trobar a la Casa de Cultura.



Els beneficis que s'obtinguin de la venda de números per al sorteig del quadre d'Imma Pueyo es destinaran a finançar les activitats que l'Associació Catalana per al Parkinson gestiona a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.