Sant Cugat explica l'experiència de l'Oficina del Voluntariat Social al 2n Congrés Europeu del Voluntariat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, en el moment de la presentació

L'alcaldessa, Mercè Conesa, en el moment de la presentació

L'Ajuntament ha donat a conèixer l'experiència de l'Oficina del Voluntariat Social a d'altres municipis, aquest dijous en el marc del 2n Congrés Europeu del Voluntariat. Aquesta oficina va entrar en funcionament al març i el seu objectiu és sensibilitzar i informar a la ciutadania dels projectes de les entitats, captar voluntaris, formar entitats i fomentar el treball en xarxa, entre d'altres.

El municipi, que compta amb una Oficina del Voluntariat Social des de fa vuit mesos, ha explicat a a la ponència 'Polítiques públiques de promoció del voluntariat', del 2n Congrés Europeu del Voluntariat, el cas concret d'aquesta oficina.

L'Oficina del Voluntariat Social té com a destinataris tots els majors de 18 anys així com les entitats de Sant Cugat que desenvolupen projectes socials de voluntariat i oferirà assessorament a les entitats, formació als col·lectius, a més de promocionar aquests actes socials.

Una de les funcions d'aquesta Oficina del Voluntariat Social és captar voluntaris entre els ciutadans que poden dur a terme una tasca de manera continuada o bé puntual. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat l'experiència aquest dijous a la cloenda del 2n Congrés Europeu del Voluntariat, que ha tingut lloc a Barcelona des d'aquest dimecres fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.