Escollits els 13 finalistes del repte 'Más Salud' de Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

L'empresa Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, i Ashoka Changemakers han donat a conèixer els 13 finalistes del projecte 'Más Salud', un desafiament online que premia propostes per millorar la salut en tot el món. Els tres guanyadors s'escolliran per votació popular online i rebran una dotació de 10.000 dòlars aportats per Boehringer Ingelheim. Els finalistes han estat seleccionats per un jurat d'experts en salut d'entre més de 470 propostes per ser les més prometedores i innovadores.

La salut a preus assequibles al Pakistan d'Affordable, el canvi a l'Índia rural de EHealth Point i el transport de medicines simples a Zambia de Colalife. Aquestes són tres de les propostes finalistes de 'Más Salud', que busca donar suport a idees innovadores i amb potencial que millorin l'assistència sanitària a tot el món.

Les propostes s'han recollit a través de Changemakers.com, una comunitat d'emprenedors d'àmbits socials que opera online per posar en marxa projectes. Des de dijous passat i fins l'últim dimecres de novembre es pot votar per escollir els tres guanyadors al lloc web Changemakers.com/es/massalud. Els resultats s'anunciaran el primer dimecres de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.