Arrenquen els actes del Dia Internacional de la no violència contra les dones


  • Comparteix:

La tintenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, al punt d'informació

La tintenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, al punt d'informació

Conscienciar els santcugatencs sobre la problemàtica de la violència de gènere és el principal objectiu del punt d'informació que s'ha instal·lat aquest diumenge a la plaça d'Octavià. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida als actes programats a la ciutat pel Dia Internacional de la no violència contra les dones, que s'allargarà fins l'últim dissabte de novembre.

Aquest és el tercer any que el punt d'informació surt al carrer per millorar en prevenció, detecció i atenció de possibles casos de violència de gènere.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que el punt informatiu pretén incidir en dos conceptes claus: tolerància zero a la violència contra les dones i suport a les víctimes.

Susanna Pellicer

Hi ha dos missatges que s'han de dir. El primer és el de tolerància zero a la violència de gènere i el segon: 'el teu entorn et pot donar ales'.



Pellicer també ha reiterat que, tot i que els casos de maltractament a Sant Cugat són escassos, el punt d'informació serveix per donar a conèixer l'existència d'altres tipus de violència de gènere que encara són desconeguts a la societat.

Susanna Pellicer

Hi ha un altre tipus de violència que la població no coneix i que és difícil de detectar. La societat n'està prenent consciència progressivament.



L'Ajuntament concretarà aquest dilluns el programa d'activitats que s'emmarcarà en el Dia Internacional de la no violència contra les dones i que s'allargarà fins l'últim dissabte de novembre. A més, el consistori presentarà l'informe anual sobre l'impacte de la violència de gènere a la ciutat.

La instal·lació del punt d'informació ha coincidit amb la 16a Diada Castellera, que ha comptat amb quatre pilars en favor dels drets de la dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.