Cugat.cat torna a batre rècords a la darrera onada de l'OJD


  • Comparteix:

Web de Cugat.cat

Web de Cugat.cat

Cugat.cat ha batut aquest octubre el rècord de pàgines vistes i el de durada de les visites a la web del grup de comunicació local, segons dades certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). En total, s'han visitat més de 200.000 pàgines i els usuaris han passat una mitjana de més de 14 minuts a la web. Aquest octubre, Cugat.cat també ha obtingut el segon millor registre de la història en nombre de visitants, amb 27.800 usuaris únics.

Les 203.378 pàgines vistes a l'octubre suposen trencar el rècord anterior de Cugat.cat, que se situava en les 171.000 del mes passat.

La durada de les visites també ha fet un pas endavant en la darrera anàlisi de l'OJD. Ara, l'usuari navega una mitjana de 14 minuts i 21 segons, una dada que també trenca els registres anteriors.

Els 27.786 usuaris únics d'octubre són la segona millor xifra d'audiència en la història de Cugat.cat. Això equival a un increment del 20% de les dades de setembre i d'un 50% respecte l'octubre de l'any passat. El rècord d'usuaris únics de Cugat.cat se situa el maig d'aquest any, quan es va superar els 31.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.