S'intensifica la vigilància policial als eixos comercials per la campanya de Nadal


  • Comparteix:

Policia Local patrullant per l'eix comercial

Policia Local patrullant per l'eix comercial

Mossos d'Esquadra i Policia Local incrementaran en un 50% la seva presència a la ciutat, a partir del primer cap de setmana de desembre, a causa de la posada en marxa de l''Operació Grèvol'. Es tracta d'un dispositiu policial, coordinat entre els dos cossos de seguretat, que es posa en funcionament durant la campanya de Nadal amb l'objectiu de donar més seguretat a les botigues i també als ciutadans. Les zones on s'intensificaran les patrulles són l'eix comercial, el centre comercial i els comerços de Valldoreix i els districtes.

La campanya de Nadal és una de les èpoques de l'any en què augmenta l'activitat comercial. És per aquest motiu que des de Policia Local i Mossos d'Esquadra es posa en marxa un dispositiu especial, conegut com a 'Operació Grèvol', per garantir nivells més alts de seguretat per als botiguers i els ciutadans.

Enguany, el dispositiu es posa en marxa el primer cap de setmana de desembre i s'allargarà fins després de les rebaixes de gener. Durant aquest període, s'incrementaran els efectius en un 50%. El sergent de la Policia Local, Francisco Garrido, explica quines seran les zones on creixeran especialment el nombre de patrulles. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Francisco Garrido

Al centre comercial i a l'eix comercial, des de l'estació fins a l'avinguda de Cerdanyola. Sense oblidar la perifèria.



Alguns dels consells per evitar furts durant aquestes èpoques són no acumular diners a les caixes enregistradores, fer ingressos periòdics a bancs i caixes i limitar l'accés als establiments. També es recomana estar molt atents als moviments dels clients a l'interior de la botiga i trucar al 112 o a la Policia Local si es detecta alguna cosa fora de l'habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.