Sant Cugat participa a l'Smart City World Congress que tindrà lloc a Barcelona


  • Comparteix:

Sant Cugat servirà d'exemple de ciutat intel·ligent

Sant Cugat servirà d'exemple de ciutat intel·ligent

Sant Cugat participarà a la primera edició de l'SmartCity World Congress que se celebrarà a Fira Barcelona entre l'últim dimarts de novembre i el primer divendres de desembre. L'alcaldessa, Mercè Conesa, formarà part, el primer dia, d'una ponència sobre 'col·laboració intel·ligent'. El congrés té com a objectiu conèixer les tendències i els models d'èxit a àmbit mundial en la planificació i el desenvolupament urbà intel·ligent, per tal d'aplicar iniciatives innovadores als municipis, malgrat el context de crisi econòmica.

Durant les jornades es posaran sobre la taula els reptes de futur de les ciutats i pretenen ser un espai on compartir coneixement, fomentar la inspiració, la innovació i el debat, així com mostrar projectes de referència mundial. En aquest sentit, es presentaran amb detall els projectes que ha impulsat ciutats com Sant Cugat, Figueres, Viladecans, Burgos, Màlaga, Palència, Santander i Valladolid.

L'SmartCity World Congress abordarà el món de l'energia i la sostenibilitat, passant pel transport i la mobilitat, el mediambient i el reciclatge, les TIC, la recerca i la planificació urbana. Un congrés destinat, especialment, a líders, gestors, especialistes i persones involucrades en el desenvolupament de les ciutats intel·ligents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.