El valldoreixenc Manel Guillén torna de la seva expedició a la Xina en 4x4


Temes relacionats

Un valldoreixenc comença una aventura per la ruta de la Seda ( 4/abr/11)


  • Comparteix:

Imatge feta abans d'emprendre el viatge

Imatge feta abans d'emprendre el viatge

El valldoreixenc Manel Guillén ha arribat a Sant Cugat després d'haver recorregut la Ruta de la Seda en tot terreny fins a Pequín. Guillén, que va sortir el primer d'abril, va tardar tres mesos en anar de França fins la capital xinesa.

El viatger, que va anar acompanyat per un pare i una filla francesos, va prendre la via directa, una ruta que el va fer passar per Eslovàquia, Ucraïna, Rússia, Kazakhstan i la Xina. Guillén va anar a la Xina a recollir la seva filla que estava estudiant allà. El viatge de tornada també s'havia de fer en 4x4 però el vehicle va patir divesos problemes tècnics i va obligar-los a tornar en avió. Això va retallar el temps i el recorregut de l'expedició que estava prevista per a sis mesos.

Guillén explica un dels diversos problemes que ha tingut al llarg del viatge. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat

Manel Guillén

Has de tenir un permís per cada província de Xina per on passes i has de passar per cada lloc fronterer entre províncies perquè et donin el segell comforme et permet passar per allà.




L'aventurer ha assegurat que el que li agrada d'aquestes expedicions és gaudir i 'emborratxar-se' del paisatge. Guillén és un cirurgià retirat i ha portat la bandera i diferents adhesius de l'EMD de Valldoreix al seu vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.