Cugat.cat sorteja entrades a 10 euros per al musical 'Cop de Rock'


  • Comparteix:

És un musical que repassa les cançons mítiques del rock català / Font: Dagolldagom.com

És un musical que repassa les cançons mítiques del rock català / Font: Dagolldagom.com

Cugat.cat, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), sorteja entrades dobles per al musical de Dagoll Dagom 'Cop de Rock', a 10 euros. Per assistir al musical de rock català al Teatre Victòria, cal enviar un mail a concurs@cugat.cat dient el nom d'una de les bandes que es versionen a l'espectacle, afegint les dades personals.

Es tracta d'una història mediterrània d'un grup de joves d'un poble de la Costa Brava que tenen una banda de rock anomenada Cop de Rock! En una de les seves actuacions, coneixen un grup de noies de les Terres de l'Ebre que han pujat a l'Empordà per celebrar el comiat de soltera d'una d'elles. L'amor sorgeix entre alguns dels membres dels dos grups i allí comença una història d'amors, desamors, aventures i de les segones oportunitats que la vida ofereix.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.