Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2011 arribaran més austers, però amb la mateixa voluntat festiva


  • Comparteix:

Moment de la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010

Moment de la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010

La gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà el primer diumenge de març, serà enguany més austera a causa de la situació econòmica actual, però sense deixar enrere la voluntat festiva de la celebració. Així ho ha avançat la regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, en una entrevista al programa 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat on ha animat els santcugatencs a proposar candidatures i a participar en les votacions.

De moment hi ha cinc candidatures possibles, però els santcugatencs poden proposar-ne d'altres omplint el formulari digital a santcugat.cat/premis o enviant-lo al correu electrònic bustiaciutadana@santcugat.cat. També es pot fer de manera presencial amb una instància a l'Ajuntament.

La regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, ha animat la ciutadania a participar proposant noves candidatures i votant les propostes que vagin sorgint. Ho podran fer a través de les urnes que s'ubicaran a l'ajuntament, als districtes i a espais de la ciutat com ara Cugat.cat, entre d'altres, o a la mateixa plana web.

Pel que fa a la gala d'entrega de premis, que se celebrarà el primer dissabte de març, Barbany ha destacat que primaran els criteris d'austeritat, però sense deixar el caire festiu de la celebració.

Joana Barbany

S'intentarà mantenir el caire festiu, però aplicarem criteris d'austeritat. És un dels fets rellevants de l'any per la ciutat.


L'objectiu dels Premis Ciutat de Sant Cugat és donar visibilitat a personalitats o entitats de la ciutat que han destacat durant l'últim any en fets rellevants d'àmbits com la cultura, la política, els esports i la ciència, entre d'altres.

El jurat està format per un representat de cada partit polític present al consistori, l'alcaldessa, Mercè Conesa i sis persones més que decideix expressament l'alcaldessa, entre els quals hi ha l'últim guardonat amb el Premi Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.