Fundació Privada Sant Medir rep 12.000 euros per millorar el seu servei


  • Comparteix:

Imatge de la sala sensorial de la fundació./ Font: Obra Social La Caixa

Imatge de la sala sensorial de la fundació./ Font: Obra Social La Caixa

La Fundació Privada Sant Medir i l'Obra Social La Caixa han signat un nou acord de col·laboració. L'Obra Social ha atorgat a l'entitat santcugatenca 12.000 euros per a l'adquisició de nous articles per a una sala multisensorial on es treballarà amb les persones que pateixen discapacitat intel·lectual i amb paràlisi cerebral.

Articles com un llit d'aigua musical i unes capses d'aromes i uns plafons interactius són alguns dels materials que la Fundació Privada Sant Medir podrà utilitzar gràcies al conveni de col·laboració entre les dues entitats. Amb aquests articles, la fundació podrà treballar amb les persones amb discapacitat intel·lectual i amb paràlisi cerebral l'estimulació visual, auditiva i olfactiva. De la mateixa manera, també els permetran fer més fàcilment exercicis de manteniment.

La Fundació Privada Sant Medir, abans coneguda com Associació Patronat Sant Medir, és un centre que funciona des de fa 40 anys i que dóna servei a 43 usuaris amb discapacitat psíquica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.