Boehringer Ingelheim posa en marxa una web informativa sobre l'MPOC


  • Comparteix:

Planta de Boehringer a la ciutat

Planta de Boehringer a la ciutat

La companyia farmacèutica ubicada a la ciutat Boehringer Ingelheim i la multinacional Pfizer, també dedicada al sector dels fàrmacs, han posat en marxa una web dedicada a donar a conèixer la Malaltia Pulmonar d'Obstrucció Crònica (MPOC). Es tracta d'una eina pensada per a persones afectades i públic en general que ofereix recursos per sensibilitzar sobre aquesta afectació, així com consells per detectar la malaltia. Amb aquesta iniciativa es busca alertar sobre una malaltia que un 70% dels afectats no sap que pateix.

La pàgina Laepoc.com compta, entre d'altres elements, amb un autotest que presenta un seguit de preguntes perquè els usuaris puguin descobrir si pateixen algun símptoma de l'MPOC.

Mitjançant vídeos, els usuaris del portal poden escoltar testimonis de persones que pateixen MPOC i un directori d'adreces permet saber on dirigir-se en cas de necessitar més informació o practicar proves de detecció com l'espirometria.

Recents estudis sobre aquesta malaltia situen la seva afectació entorn un 10% de la població, de les quals un 70% no sap que la pateix. D'altra banda, es calcula que l'MPOC provoca a l'àmbit espanyol 50 morts diàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.