S'amplia fins diumenge el servei especial d'autobusos per arribar fins el cementiri


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha ampliat el servei especial d'autobusos per anar al cementiri amb motiu de la Diada de Tots Sants fins el dia 2 de novembre. Així, a partir d'avui, els santcugatencs podran visitar els seus difunts utilitzant el tranport públic amb una freqüència de mitja hora el dia 1 de novembre, i d'una hora la resta de dies.

Com cada any, el consistori posa en marxa un servei especial d'autobusos perquè els ciutadans puguin acudir al cementiri amb més facilitat. L'itinerari d'aquest servei començarà a la plaça Sant Francesc, passant per l'avinguda Rius i Taulet, la rambla Ribatallada, el carrer Salvador Espriu, i finalitzant al cementiri.

La novetat del servei d'enguany és que la seva durada passa de 3 a 4 dies, de manera que els santcugatencs podran visitar els seus difunts el matí del 2 de novembre. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha explicat perquè s'ampliat aquest servei:

Joan Recasens

Ampliarem el servei fins el dia 2, perquè els usuaris puguin visitar els seus difunts fins el migdia


El dia de Tots Sants la freqüència de pas dels vehicles serà de mitja hora, mentre que els dies 30 i 31 d'octubre i 2 de novembre, el autobusos circularan cada 60 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.