Carme Colomina: 'Europa ja va a diferents velocitats'


  • Comparteix:

Carme Colomina a l'estudi de Cugat.cat

Carme Colomina a l'estudi de Cugat.cat

La Unió Europea (UE) funciona a diferents velocitats i aquesta tendència anirà a més, segons la cap de secció internacional del diari 'Ara', Carme Colomina. En una entrevista a Cugat.cat la periodista santcugatenca i exredactora de la Ràdio de Sant Cugat (91.5FM) ha analitzat l'actualitat europea i ha exposat les claus del paper dominant que està exercint Alemanya en la presa de decisions dins la zona euro.

Carme Colomina segueix des de fa 15 anys l'actualitat europea i ha estat enviada especial per Catalunya Ràdio a Brussel·les durant cinc anys i actualment dirigeix la secció d'internacional del diari 'Ara', secció que també havia dirigit a l'emissora catalana. Colomina, que en els seus inicis va treballar a la Ràdio de Sant Cugat, ha parlat del funcionament de les institucions europees i ha comentat les darreres notícies que ha generat el continent centrades amb la crisi de la zona euro.

En aquest sentit, Carme Colomina ha explicat que al seu entendre la Unió Europea ja funciona de manera desigual.

Carme Colomina

Ara ja tenim una Europa de moltes velocitats i anirem a més. Amb 27 membres és molt díficil que tothom vulgui anar al mateix lloc.


Colomina també va ser enviada especial a la guerra d'Afganistan d'octubre a desembre del 2001 i ha publicat el llibre '10 preguntes i respostes sobre la comunicació dels ciutadans amb les institucions europees'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.