El servei de neteja i la brigada tindran un magatzem nou que es construirà a l'avinguda de Roquetes


  • Comparteix:

La brigada i el servei de neteja comptaran amb un magatzem nou

La brigada i el servei de neteja comptaran amb un magatzem nou

La brigada municipal i els serveis de neteja disposaran d'un magatzem de 40.000 metres quadrats que es construirà a l'avinguda de Roquetes, al costat del Punt Verd del Centre. El ple d'aquest dilluns ha aprovat per unanimitat el Pla Especial per assignar els usos d'equipaments a aquesta parcel·la, on també podria construir-s'hi les cotxeres per als autobusos del transport públic municipal.

La sessió plenària de novembre ha donat llum verda al tràmit urbanístic per possibilitar la construcció d'edificis vinculats a diversos serveis municipals en una parcel·la d'equipaments, que originalment tenia un ús esportiu. Inicialment, el consistori tenia l'objectiu de crear una zona esportiva en aquest solar de l'avinguda de Roquetes, però finalment aquesta zona s'ha construït a la zona de la Guinardera.

Un cop assignats els nous usos d'equipaments, la parcel·la de l'avinguda de Roquetes acollirà un magatzem per a ús de la brigada d'obres municipal i per al serveis de neteja de Sant Cugat. Aquests magatzems, que encara no tenen calendari de construcció, permetran guardar eines, vehicles i materials diversos que s'utilitzen per oferir aquests serveis. També està previst que aquest solar aculli les cotxeres per als autobusos del transport públic municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.