AVAN, finalista als Premis Voluntariat, amb el projecte 'Gaudeix amb nosaltres'


  • Comparteix:

AVAN opta als Premis Voluntariat 2011

AVAN opta als Premis Voluntariat 2011

'Gaudeix amb nosaltres' és el projecte de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) que està nominat pels Premis Voluntariat 2011 que atorga la Generalitat. La iniciativa de l'AVAN inclou diferents programes dirigits a persones amb malaties neurològiques com unes vacances ludico-terapèutiques, un programa de cap de setmana per a joves i el Casal Obert que es porta a terme a les seus de Sant Cugat, Sabadell i Terrassa. Tots aquests programes es fan gràcies als voluntaris de l'entitat.

El premi per al guanyador són 6.000 euros. La responsable de comunicació de l'AVAN, Carol Mendoza, ha explicat que si l'associació guanyés el premi, l'invertiria en finançar els programes ja existents i potser portar-ne a terme algun de nou, Mendoza dóna més detalls sobre el projecte finalista.

Carol Mendoza

El projecte inclou totes les activitats que es fan gràcies i amb voluntaris.





El premiat es decideix per votació popular a la web Premis.voluntariat.org i es pot votar fins avui, dia en què es coneixerà el guanyador dels Premis Voluntariat 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.