Sant Cugat acull el 17è Fòrum local d'educació


  • Comparteix:

EsadeCreapolis acollirà el 17è Fòrum local d'educació

EsadeCreapolis acollirà el 17è Fòrum local d'educació

L'educació en temps de crisi serà el tema a tractar en el 17è Fòrum local d'educació, que tindrà lloc l'últim dimarts de novembre a Sant Cugat. A l'acte, que organitza l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona a la ciutat, s'esbrinarà com fer front a la greu situació financera sense perjudicar als serveis educatius que han ofert els ens locals. EsadeCreapolis acollirà l'esdeveniment de tres quarts d'onze del matí a dues del migdia.

Garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis educatius serà el principal tema de debat al Fòrum local d'educació. La reducció d'ingressos de les administracions públiques que ha generat la crisi obligarà a jerarquitzar els objectius i canviar la gestió dels ajuntaments. Així, 'L'educació en temps de crisi' posarà de relleu la importància de les polítiques educatives com a eina per afrontar la recessió i preservar la cohesió social dels municipis.

EsadeCreapolis acollirà la jornada, de tres quarts d'onze a dues del migdia, que constarà de dues parts. A la primera d'elles, l'economista i director del Màster en Direcció Pública d'ESADE, Albert Serra, parlarà sobre 'Crisi econòmica i educació: el paper dels governs locals'. La segona, també a càrrec de Serra i els regidors d'educació de l'Ajuntament de Sant Cugat, Granollers i Manlleu es debatrà sobre 'Els reptes del món local en matèria educativa". El debat estarà moderat pel periodista i director de COM Ràdio, Francesc Triola.

La coordinadora de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, serà l'encarregada d'obrir el Fòrum local d'educació i el diputat delegat d'Educació i TIC, Marc Castells, tancarà l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.