L'Ajuntament veu en les entitats 'el nucli i el nervi' de la ciutadania


  • Comparteix:

Xavier Escura ha destacat el paper de les entitats a la ciutat

Xavier Escura ha destacat el paper de les entitats a la ciutat

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha elogiat la tasca de les entitats locals, a les quals considera 'el nucli i el nervi' de la ciutadania. Durant la Festa de Tardor, Escura s'ha felicitat perquè les entitats han respost a la celebració per donar-se a conèixer, tot i el canvi de data.

Reviu la Festa de Tardor a Cugat tv

Escura ha reiterat el suport de l'Ajuntament a les entitats locals. Segons el responsable de Cultura, el teixit associatiu és de vital importància per a la ciutadania.

Xavier Escura

Penso que estem obligats a donar el màxim suport possible al món de les entitats perquè no deixen de ser el nucli i el nervi de la ciutadania i concretament a Sant Cugat.



Les entitats, que han sortit aquest dissabte al carrer en el marc de la Festa de Tardor, han reivindicat el seu paper en aquests moments de crisi. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha felicitat per la implicació de les entitats.

Xavier Escura

Penso que ens podem donar per molt satisfets. Destacaria el fet de l'estrena de tot el passeig del Paga-li Joan perquè és un format idoni per una celebració com aquesta.






Escura també ha assegurat que els pressupostos municipals aguantaran al màxim el suport al món associatiu i que en cas d'haver de retallar 'serà el mínim possible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.