Les farmacèutiques Boehringer i Ferrer, guardonades als premis Elsevier Galien


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim ha sigut una de les empreses guardonades als Premis Elsevier Galien

Boehringer Ingelheim ha sigut una de les empreses guardonades als Premis Elsevier Galien

L'aliança entre les empreses farmacèutiques Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, i Lilly ha estat una de les guanyadores del Premi Elsevier Galien 2011, en aquest cas per la seva estratègia d'investigació en diabetis. El grup Ferrer, també amb planta de producció a la ciutat, ha estat guardonat per la seva campanya de comunicació del medicament Gelocatil.

La farmacèutica Boehringer Ingelheim ha estat reconeguda per la tasca de l'Aliança contra la Diabetis, juntament amb la companyia Lilly, que ha portat a les dues empreses a sumar forces per al desenvolupament i comercialització de molècules contra la malaltia que es troben a la fase de desenvolupament final.

Una altra companyia del món de la farmàcia amb seu a la ciutat, els laboratoris Ferrer, ha estat guardonada per la millor campanya de comunicació d'un medicament.

L'objectiu d'aquests guardons és reconèixer l'excel·lència i el compromís de les institucions públiques i privades en benefici de la investigació i la promoció de la salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.