Reclamen al Consorci de Collserola la prohibició de les pràctiques militars amb un manifest


  • Comparteix:

El parc de Collserola acull pràctiques militars

El parc de Collserola acull pràctiques militars

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) ha presentat aquest diumenge al Consorci del Parc de Collserola el recull de signatures del manifest 'Fora Militars de Collserola'. En una concentració que ha aplegat una trentena de persones davant la seu del consorci, el col·lectiu i les entitats adherides al manifest han reivindicat un espai lliure de pràctiques militars pel perill que suposa per als visitants del parc.

Segons el CASC, les maniobres militars a Collserola s'estan normalitzant perquè cada vegada és més freqüent veure aquest tipus d'exercicis. El col·lectiu ha reivindicat la serra com un espai de lleure i ha expressat la seva preocupació perquè aquestes pràctiques el malmetin.

El membre del Col·lectiu Antimilitarista santcugatenc Carlos Melgar ha explicat que també aposten per la dissolució dels exèrcits.

Carlos Melgar

El militarisme, per a nosaltres, no és una qüestió normal. Apostem per la dissolució dels exèrcits.


El manifest compta amb 24 adhesions col·lectives i dues de personalitats que han treballat pel pacifisme i la cultura de pau, com l'activista Pepe Beunza i el director de l'Escola de Cultura de Pau, Vicenç Fisas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.