FGC, premiada per l'accessibilitat de les seves estacions


  • Comparteix:

Estació de la Floresta

Estació de la Floresta

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha estat guardonada per la millora de l'accessibilitat de les estacions per a persones amb discapacitat. L'empresa pública ha rebut el premi María José Vázquez Autonomia Personal en la categoria d'Igualtat d'Oportunitats que atorga la Federació ECOM. FGC té la totalitat de la línia Llobregat-Anoia adaptada, mentre que la línia del Vallès, que passa per Sant Cugat, té pendents de millora quatre estacions.

D'aquesta manera, FGC se situa com un dels operadors de referència en matèria d'accessibilitat, ja que compta amb el 91% de la seva xarxa adaptada per a persones amb discapacitat o amb dificultats de mobilitat.

L'operador públic només té pendents de millora de l'accessibilitat les estacions de Sarrià, Gràcia, el Putxet i Peu del Funicular. En el cas de l'estació de Gràcia, les obres d'adaptació ja han començat, mentre que per a les altres tres estacions ja hi ha un projecte.

La xarxa de FGC compta amb set estacions a la ciutat, totes elles adaptades per a persones amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.