El menjador social de Càritas rep 10.000 euros de l'Obra Social de La Caixa


  • Comparteix:

El menjador està ubicat al carrer d'Orient

El menjador està ubicat al carrer d'Orient

L'Obra Social de La Caixa ha donat 10.000 euros per a El Recer, el menjador social de Càritas Sant Cugat. L'objectiu de la dotació és finançar les activitats que es desenvolupen a l'equipament, destinat a oferir un servei d'alimentació i d'acompanyament per a persones en risc d'exclusió social.

L'espai ofereix un servei de dilluns a divendres on persones en risc d'exclusió poden cobrir les seves necessitats d'higiene personal, alimentació i relacionals. D'aquesta manera, el menjador social compta amb servei de dutxes i bugaderia, a més d'un servei d'alimentació i d'acompanyament. També es dispensen àpats alguns vespres i els dissabtes que els usuaris es poden emportar en carmanyola.

Els usuaris estan derivats des dels Serveis Socials de l'Ajuntament i el servei d'acollida de Càritas. El Recer està situat al carrer d'Orient i donarà servei a 16 persones en risc d'exclusió social, que gaudiran d'un seguiment exhaustiu per part d'educadors socials i altres treballadors i voluntaris de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.