Sant Cugat Centre Comercial celebra 15 anys amb la voluntat d'evolucionar cap a un espai d'oci


  • Comparteix:

El Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) celebra el seu 15è aniversari amb l'objectiu de treballar per mantenir el nivell d'excel·lència i convertir-se en un espai d'oci on els clients puguin alhora comprar i participar en activitats més enllà del consum. L'aniversari ha servit, també, perquè el centre comercial s'estrenés en l'àmbit de la cooperació i la solidaritat i ha atorgat dues donacions, a Càritas i a l'Hospital Sant Joan de Déu, perquè continuïn realitzant tasques socials i de recerca mèdica, respectivament. La padrina de l'acte ha estat la model Judit Mascó.

Els 15 anys que Sant Cugat Centre Comercial porta obert a la ciutat han permés a l'espai convertir-se en un centre de referència a la comarca i consolidar i millorar el projecte inicial. Tal com destaca la seva gerent, Rosa Marcet, la intenció és continuar evolucionant i convertir la gran superfície en un punt de trobada, on els clients puguin gaudir d'un espai d'oci i dur a terme activitats més enllà del consum. Un valor afegit que Marcet ha assegurat que aportarà comfort al consumidor.

Rosa Marcet

Continuem evolucionant. Volem combinar el comerç amb la solidaritat, la part social. Un valor afegit al fet d'anar a comprar.


El centre comercial també inicia el camí cap a activitats de cooperació i solidaritat. Durant la celebració del quinzè aniversari, Marcet ha atorgat una donació a Càritas i a l'obra social de Sant Joan de Déu, com a mostra dels valors que volen transmetre.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que Sant Cugat se sent molt identificada amb els valors solidaris que el centre comercial vol transmetre i per això ha aplaudit la iniciativa.

Mercè Conesa

En moment difícils és quan més hem d'ajudar. Intentem construir un entorn on la solidaritat i la cooperació estiguin presents.




Conesa ha valorat l'evolució del centre comercial durant aquests 15 anys, fins a arribar a convertir-se en un referent a la comarca. A més, ha destacat la importància de tenir cura del teixit comercial d'una ciutat i, més, en temps de crisi.

L'acte ha estat apadrinat per la model catalana Judit Mascó, que ha destacat la vessant solidària de l'acte.

Judit Mascó

No només s'estàn celebrat els 15 anys, sinó que la gent ha pogut participar en dos projectes molt necessaris.






Sant Cugat Centre Comercial és la referència en el sector a la comarca del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.