El 17è Fòrum Local d'Educació aposta per potenciar el rol dels Ajuntaments en el món educatiu


Temes relacionats

Sant Cugat acull el 17è Fòrum local d'educació (25/nov/11)


  • Comparteix:

L'economista Albert Serra durant la conferència

L'economista Albert Serra durant la conferència

Potenciar el rol dels Ajuntaments en l'àmbit de l'educació per buscar una major vinculació amb el món professional. Aquesta és la formula que ha defensat l'economista i director del màster en Direcció Pública d'Esade, Albert Serra, durant la conferència central del 17è Fòrum Local d'Educació, organitzat per la Diputació de Barcelona. La trobada, que ha tingut lloc aquest dimarts al centre d'innovació EsadeCreapolis en presència de gran part dels regidors d'Educació de la demarcació, ha servit per debatre sobre els reptes del món local en aquesta matèria.

Serra ha exposat durant la seva xerrada quin ha de ser el rol dels Ajuntaments a l'hora de desenvolupar les seves competències educatives en el món municipal.

Albert Serra

L'Ajuntament ha de mantenir les escoles bressol i vincular més l'educació amb el món professional.




En aquest sentit, l'economista ha assegurat que la Llei d'Educació de Catalunya aprovada el 2007, que atorga una major autonomia als centres educatius i potencia direccions més professionalitzades, és una eina adequada per adaptar-los millor al territori.

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que l'objectiu de trobades com aquesta és debatre sobre l'eficiència dels serveis que es proporcionen a la ciutadania.

Esther Salat

La situació canvia i cal replantejar si el que estem fent és important pel ciutadà i es pot assumir al llarg dels anys.



Tant Salat com Serra també han participat en la taula rodona que ha tingut lloc a partir del migdia sota el lema 'Els reptes del món local en matèria educativa', moderada pel director de COM Ràdio, Francesc Triola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.