Sant Cugat tindrà un Nadal sense Envelat com a mesura d'estalvi


  • Comparteix:

L'Envelat de Nadal desapareix aquest 2011

L'Envelat de Nadal desapareix aquest 2011

L'Envelat de Nadal desapareix enguany a causa de la crisi econòmica. L'Ajuntament ha decidit estalviar els més de 100.000 euros que li suposa aquest equipament temporal durant les festes per evitar retallades en els ajuts a les altres activitats que desenvolupen les entitats locals. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que el consistori no es pot permetre aquesta despesa en un context de crisi i que la programació nadalenca alternativa que s'ha dissenyat mantindrà la qualitat i la diversitat d'ofertes anteriors.

Les activitats de l'Envelat de l'any passat van tenir un cost de 100.000 euros, repartits entre el lloguer de la carpa, infraestructura i activitats programades, segons l'Ajuntament. Escura ha destacat que l'Ajuntament no ha apostat per fer una política de 'cara a la galeria' posant els diners en una gran activitat com és l'Envelat i sí per seguir donant suport a les entitats al llarg de tot l'any.

Xavier Escura

Ens interessa més que les entitats puguin seguir fent les seves activitats al llarg de l'any que cremar-ho tot en quatre dies.




Escura ha reiterat que malgrat la desaparició de l'Envelat el Nadal a Sant Cugat tindrà un gran ventall d'activitats, més d'una vuitantena, i amb la implicació de més d'una quarantena d'entitats. Les activitats quedaran repartides pels barris i districtes de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.