Puigneró defensa a l'Smart City Expo que la innovació i l'eficiència faran un Sant Cugat 'intel·ligent'


  • Comparteix:

Puigneró, el segon per la dreta, durant la seva intervenció. /Font: LocalPres

Puigneró, el segon per la dreta, durant la seva intervenció. /Font: LocalPres

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha presentat el projecte local d'Smart City en el congrés mundial Smart City Expo de la mà del full de ruta que seguirà l'Ajuntament per convertir Sant Cugat en una ciutat més eficient gràcies a l'aplicació de les noves tecnologies. Puigneró ha compartit l'experiència santcugatenca amb els municipis de Tarragona, Valladolid-Palència i Hyderabad, a l'Índia.

Jordi Puigneró ha participat en dues taules rodones en les quals ha remarcat la importància de la col·laboració público-privada per fer possibles projectes com el de l'Smart City. El tinent d'alcalde de Tecnologia també reiterat que la iniciativa, que va començar fa una setmana amb la inauguració del carrer de Cèsar Martinell com a primer via intel·ligent integral de Catalunya, només comportarà beneficis per al conjunt de la ciutadania.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.