Ajuntament i entitats impulsen més d'una vintena d'activitats per a discapacitats


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

La Taula per a Persones amb Discapacitats i l'Ajuntament han posat en marxa durant aquest any més de 20 activitats encaminades a la formació, el lleure i la normalització d'aquest col·lectiu. En la presentació de la memòria anual, administració i associacions del sector han coincidit a destacar la feina feta com la base per continuar avançant en el suport als ciutadans discapacitats i a les seves famílies. Aquest dissabte és el Dia Internacional per a les persones amb Discapacitats.

La Taula reuneix les diferents entitats de la ciutat implicades en aquest àmbit amb l'administració i estableix les accions a treballar. Durant el 2011 s'ha actuat en diversos apartats com la formació, l'esport i el lleure amb més de 20 iniciatives. Entre d'altres propostes, enguany s'ha posat en marxa un sistema a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) per facilitar la comunicació amb les persones usuaris del llenguatge dels signes, un grup d'informàtica a la ciberaula de la Floresta i també ha començat a funcionar durant el 2011 el Punt de Suport a l'Autonomia Personal per agilitzar totes les consultes relacionades amb la dependència.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, descriu l'esperit d'aquesta tasca.

Susanna Pellicer

La Taula serveix per establir sinergies. Treballem pensant que cada dia és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.




El membre de la Taula en representació dels familiars de persones discapacitades Jordi de Gispert considera que s'està avançant en la normalització del col·lectiu.

Jordi de Gispert

Hi ha moltes activitats que serveixen per posar el col·lectiu davant la societat com un fet habitual.





Aquest balanç s'ha fet coincidir amb el Dia Internacional per a les Persones amb Discapacitats que se celebra aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.