El Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori ha creat més d'un centenar de decorats


  • Comparteix:

El Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori ha construït des de 1995 més d'un centenar de decorats de diferents muntatges teatrals i musicals d'arreu del país. Actualment els encarregats d'aquest departament de l'equipament cultural treballen en els elements que ompliran l'escenari del darrer muntatge del dramaturg Lluís Pasqual, 'Quit'.

El Taller d'Escenografia compta amb una superfície de 136 metres quadrats que en cas de necessitat es poden ampliar fins els 500 metres quadrats. Està situat sota l'escenari i la platea del Teatre-Auditori amb el qual està connectat a través de tres muntacàrregues. En aquest espai hi treballen professionals especialitzats provinents de diversos àmbits com fusters, soldadors, pintors i escultors, entre d'altres, que donen forma a les estructures projectades pels encarregats de disseny.

En aquests moments treballen en la preparació de l'escenografia de la darrera peça de Lluís Pasqual, 'Quit'. El responsable del taller, Carles Pujol, explica les estructures que estan muntant en aquest moments.

Carles Pujol

Estem fent els billars perquè ja els necessiten per assajar. Després prepararem les lletres de Hollywood i un terra metàl·lic.



El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca el valor afegit que suposa per a l'equipament disposar d'aquest departament.

Pep Tugues

Ens dóna personalitat. Ens millora la programació i ens permet col·laborar amb els artistes.




'Razas', de David Mamet, el musical 'Gerónimo Stilton', 'La muntanya al teu voltant' de la companyia Gelabert-Azzopardi i 'Una vella coneguda olor' són alguns del muntatges que han comptat amb la col·laboració del taller santcugatenc durant aquest 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.