El Crustó obre les seves portes als santcugatencs


  • Comparteix:

L'empresa d'elaboració de pa artesanal, Crustó, inaugura un establiment a Sant Cugat, amb el compromís d'oferir productes de qualitat als ciutadans i fer que esdevinguin un referent d'exquisidesa a la ciutat. L'espai, a més, amb una decoració que recorda el Soho novaiorquès, acompanya la degustació dels pans, els dolços, els salats i els cafès, entre d'altres, en un ambient idíl·lic que acompanya a observar l'entorn i mantenir llargues converses. El local està situat al carrer de Francesc Moragas, número 14.

El de Sant Cugat és el quart establiment de la cadena d'elaboració de pa artesanal Crustó. Una empresa que neix de la iniciativa d'una parella, Rafael Campos i Ronit Stern, amb la voluntat d'oferir als ciutadans 'el pa de tota la vida', seguint tots els processos d'elaboració necessaris perquè el resultat sigui excel·lent, i sense deixar-se endur per les presses. Ho explica el propietari, Rafael Campos.

Rafael Campos

Ens agrada fer les coses com abans. Si això pot estar acompanyat d'una bona decoració, doncs oli en un llum.


Tot i que el pa és el producte estrella, el Crustó també ofereix la possibilitat de degustar altres productes dolços i salats i assaborir-los en un marc que emula les cafeteries del SoHo novaiorquès. Les característiques de l'espai són d'estil 'vintage' i conviden a menjar els productes recent elaborats, gaudint del temps i compartint l'entorn.

El Crustó es troba situat al carrer de Francesc Moragas, número 14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.