La Fira de Santa Llúcia obre les portes aquest dissabte


  • Comparteix:

Edició anterior de la fira de Santa Llúcia

Edició anterior de la fira de Santa Llúcia

La tradicional fira de Santa Llúcia organitzada per l'Associació d'Artesans de Sant Cugat arriba aquest dissabte a la plaça dels Quatre Cantons, on s'estarà fins dissabte vinent, de deu del matí a nou del vespre. Durant aquests vuit dies, s'oferiran tota mena de productes artesanals de fusta, de ceràmica i joieria, entre d'altres. Enguany, s'han incorporat més productes nadalencs, com tió i Pare Noel, tots elaborats per petits productors de la ciutat.

Els artesans de la ciutat ja fa temps que organitzen la fira mensual a la plaça dels Quatre Cantons. Aquest dissabte, però, aniran més enllà i oferiran tallers gratuïts on Julieta Ceramista ensenyarà a fer porta-veles amb iogurts de vidre i filferros d'alumini de diversos colors. Diumenge, Micha Vidriero explicarà com saber acolorir el 'Rosetó del Monestir' i posteriorment enganxar-lo a un suport de cartró.

La fira obrirà les portes aquest dissabte a les deu del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.