Boehringer reconeix TV3 i Diario de León en els premis de periodisme en medicina


  • Comparteix:

Imatge dels premiats /Font: Boehringer

Imatge dels premiats /Font: Boehringer

L'empresa santcugatenca Boehringer Ingelheim ha premiat el reportatge 'Uns malalts incòmodes' del programa '30 minuts' de Televisió de Catalunya (TVC) i el periodista Marcos Romero del Diario de León en la 24a edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en medicina que s'han celebrat aquest dijous. Amb aquest guardó, la farmacèutica reconeix la tasca dels mitjans de comunicació en la divulgació de temes que ajudin a millorar el coneixement sobre la salut i la qualitat de vida.

Boehringer Ingelheim ha celebrat la 24a edició dels Premis al Periodisme en medicina després que l'any passat no els lliuressin. Amb tot, la farmacèutica ha premiat, en la categoria de premsa escrita, el periodista Marco Romero del Diario de León pel seu treball 'Sobrevivir al cáncer'. De la seva banda, en la categoria d'audiovisuals, els guardonats han estat Carles Guàrdia i Mireia Pigrau, de l'equip del programa '30 minuts' de TVC, pel seu reportatge 'Uns malalts incòmodes'.

Els guanyadors han rebut una dotació de 12.000 euros cadascun després d'haver estat triats entre gairebé 300 treballs presentats. Amb aquesta iniciativa, Boehringer ha distingit la tasca dels mitjans de comunicació i els periodistes de salut en la millora del coneixement a la societat sobre la salut i la qualitat de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.