Càritas farà la col·lecta d'aliments diumenge vinent


  • Comparteix:

Es poden donar aliments que es conservin fàcilment

Es poden donar aliments que es conservin fàcilment

Càritas Sant Cugat organitza, un any més, la col·lecta anual d'aliments durant l'època de Nadal. Enguany, tindrà lloc diumenge vinent i durant la missa prèvia d'aquest dissabte al vespre, i els santcugatencs podran portar els aliments a la Casa Abacial o a la mateixa església en horari d'ofici. El president de Càritas Sant Cugat, mossèn Blai Blanquer, ha destacat que, malgrat que els donatius es fan durant tot l'any, aquest acte serveix per intensificar les aportacions i fer més visible les necessitats actuals de la població. Segons ha assegurat, un 30% de les famílies necessitades són autòctones.

L'època nadalenca és el moment de l'any de la solidaritat per excel·lència. És per aquest motiu que Càritas Sant Cugat aprofita el moment per iniciar una campanya de col·lecta d'aliments, que servirà per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies que no poden fer front a les despeses diàries. El president de Càritas, mossèn Blai Blanquer, ha assegurat que durant la campanya s'intensifiquen els donatius, però que al llarg de l'any també hi ha persones que fan aportacions solidàries per a les famílies que ho necessiten.

Blai Blanquer

És un suport alimentari per a famílies que necessiten aquests auxilis. El 30% són famílies autòctones.


Els santcugatencs que vulguin participar amb una donació, ho podran fer el diumenge vinent durant tot el dia, a la Casa Abacial o a la mateixa església en horari d'ofici. També serà possible fer-ho el dissabte durant la missa del vespre.

Els aliments que es recolliran han de ser de llarga durada per poder conservar-los en òptimes condicions. Per exemple: oli, arròs, llegums, llet, pasta, conserves, farina, sucre, cereals, cafè i altres dolços de Nadal. La parròquia ha repartit aquest diumenge una llista amb tots els aliments que estaran dins de la col·lecta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.