Els Casals de Nadal de l'Ateneu ompliran les vacances dels més petits de tradicions nadalenques


  • Comparteix:

Cartell del Casal / Font: Ateneu.cat

Cartell del Casal / Font: Ateneu.cat

L'Ateneu de Sant Cugat obre les seves portes als nens durant el Nadal per ajudar les famílies de la ciutat i difondre les tradicions nadalenques del país entre els més petits. Els Casals de Nadal de l'Ateneu dels Infants començaran el quart divendres de desembre i s'allargaran fins el primer dijous de gener amb un horari de nou del matí a la una del migdia o bé fins a les cinc de la tarda. Les inscripcions al casal, adreçat a infants d'entre quatre i 12 anys, es poden formalitzar a la secretaria de l'Ateneu.

L'Ateneu dels Infants treballa perquè els nens i nenes de Sant Cugat coneguin i s'integrin en la vida sociocultural de la ciutat. En aquesta ocasió a través dels Casals de Nadal, que els acostaran a les tradicions populars catalanes de les festes nadalenques.

Ho ha explicat el responsable de Relacions Institucionals de l'entitat, Toni Ramon.

Toni Ramon

Volem donar aquest servei als nens i nenes de Sant Cugat i recuperar les tradicions nadalenques, a través de cantar les cançons, fer el tió.




El preu del Casal és de 169 euros per fer l'horari de matí i de 289 per als nens que es quedin fins a les cinc de la tarda. L'activitat ofereix l'opció de participar-hi en dies aïllats i en aquest cas el preu és de 16 euros al dia en horari de matí i 32 matí i tarda. En les vigílies de Nadal, Cap d'Any i Reis, els casals tancaran a la una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.