L'AJSC reivindica l'esperit crític del jovent amb un cicle de sopars-tertúlia


  • Comparteix:

Els sopars-tertúlia tenen lloc al Casal Popular La Guitza

Els sopars-tertúlia tenen lloc al Casal Popular La Guitza

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) ha reivindicat l'esperit crític del jovent en l'inici del seu cicle de sopars-tertúlia que ha tingut lloc aquest dissabte al Casal Popular La Guitza. Posar de manifest la greu situació econòmica i laboral per la qual travessa el país i dotar al jovent d'eines per fer-hi front són alguns dels objectius que han portat la formació a organitzar aquestes trobades. 'El manifest del Partit Comunista', redactat per Karl Marx i Friedrich Engels, ha donat el tret de sortida a la iniciativa, que es repetirà una vegada al mes fins al juny.

Amb el visionat d'un documental i la posterior lectura d''El manifest del Partit Comunista', de Karl Marx i Friedrich Engels, l'AJSC ha arrencat el cicle de sopars-tertúlia al Casal Popular La Guitza. Una iniciativa que té com a objectiu dotar de discurs al jovent santcugatenc i fomentar el seu esperit crític a través de diverses activitats com conferències, taules rodones i lectures de textos que han fet història.

Així ho ha explicat un dels membres de l'AJSC, Pere Roc.

Pere Roc

Dotar de discurs al jovent santcugatenc, així com reivindicar la situació de crisi existent. Que el jovent sigui conscient que hi ha alternatives.




Els sopars-tertúlia organitzats per l'AJSC tindran lloc una vegada al mes fins al juny. A més d'aquest cicle, l'AJSC ha avançat que preparen per al Nadal altres propostes com una cavalcada reivindicativa 'dels reis precaris' i la presentació dels 'Botiflers de l'any', que s'escolliran per votació popular a través de la pàgina web de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.