Bombers de la Generalitat rescaten una dona a la zona de les Bobines, a Valldoreix


  • Comparteix:

Zona de les Bobines

Zona de les Bobines

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al vespre una santcugatenca de 56 anys que s'havia perdut mentre buscava bolets. La mateixa dona va contactar telefònicament amb el cos de bombers alertant que havia caigut per un petit desnivell i no sabia com sortir-ne. Vuit dotacions del cos es van desplaçar fins a la zona i dues hores després han localitzat a l'àmbit de les Bobines, a Valldoreix, l'afectada que es trobava en bon estat de salut. També han participat en el dispositiu l'ADF, Protecció civil, Policia Local i Mossos d'Esquadra.

A dos quarts de set de la tarda d'aquest diumenge, Bombers de la Generalitat han rebut la trucada de la mateixa dona demanant ajut perquè ha caigut per un desnivell. Vuit dotacions del cos s'han desplaçat fins la zona mantenint contacte telefònic amb l'afectada en tot moment.

Dues hores més tard, han localitzat la santcugatenca que havia aconseguit sortir de la zona on havia caigut, però estava perduda. La dona no ha patit cap lesió i després d'una revisió al mateix lloc ha estat traslladada a casa seva ja que no havia patit cap lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.