CatSalut tanca dos seus de la Regió Sanitària de Barcelona i les trasllada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logotip de CatSalut / Font: Gencat.cat

Logotip de CatSalut / Font: Gencat.cat

La seu santcugatenca de la Regió Sanitària del Servei Català de la Salut (CatSalut) acull des d'ara dues de les seus que CatSalut ha tancat a Badalona i a l'Hospitalet del Llobregat. L'objectiu és estalviar-se més de 500.000 euros i implantar mesures de simplificació administrativa.

D'acord amb el procés de reordenació que porta a terme CatSalut, el 21 de novembre es va tancar la seu de Badalona i el 28 del mateix mes la de L'Hospitalet de Llobregat, segons ha informat aquest dilluns la Conselleria de Salut de la Generalitat. Els dos tancaments comporten un estalvi de despeses de lloguer, comunitat, places d'aparcament, contractes de desinfecció i serveis de manteniment, entre d'altres. Les activitats de la Regió s'integren ara en les seus de Sant Cugat per a l'acció territorial metropolitana, i del Parc Sanitari Pere Virgili per a l'acció territorial de Barcelona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.