La bona acollida del primer Mercat de Nadal del barri del Monestir planteja una nova cita nadalenca a l'agenda del 2012


  • Comparteix:

El barri de Monestir s'ha vestit de Nadal aquest cap de setmana i ho ha fet amb una ambientació medieval. El primer Mercat de Nadal del barri ha atret a la ciutat firaires d'arreu de Catalunya i ha fet sortir al carrer veïns i botiguers de la zona per activar el comerç al voltant del Monestir. Productes manufacturats, gastronomia artesanal i activitats infantils han omplert dos dies de festa entre l'avinguda Cerdanyola i el carrer de la Torre, una iniciativa organitzada per l'Associació de Comerciants i Veïns del barri del Monestir. Davant la bona acollida de la cita, totes dues entitats volen tornar a plantejar una segona edició del mercat de cara l'any vinent.

Els veïns dels voltants del Monestir han estrenat aquest dissabte una nova cita per fer barri en el marc de les festes nadalenques. L'Associació de Comerciants i Veïns del barri del Monestir han portat per primera vegada als carrers de la zona el Mercat de Nadal, això sí, amb aires medievals.

Una iniciativa recent inaugurada que els botiguers de la zona i els firaires vinguts d'arreu de Catalunya han valorat així.

Comerciants

Les iniciatives així ajuden les botigues de barri. / La ciutat és molt maca i la gent molt agradable. / L'ambient d'aquest mercat dóna vida al barri.


D'aquesta manera, l'habitual trànsit de vianants i vehicles a l'avinguda Cerdanyola ha donat pas a articles nadalencs, productes manufacturats i, fins i tot, un petit circuit en burro per als més menuts. El Mercat de Nadal ha suposat un valor afegit també pels veïns de la zona, que no s'han volgut perdre la cita.

La implicació i el benefici que la iniciativa ha portat a veïns i comerciants ha fet que l'organització plantegi una nova edició de la cita per tal d'animar el barri durant el pont de la Puríssima.

Ho ha explicat el president de l'Associació de Veïns, Andrés Ares.

Andrés Ares

Tant l'Associació de Comerciants com de Veïns estem disposats a tornar a portar la iniciativa l'any vinent.




Les paradetes han comptat amb firaires itinerants de mercats medievals d'arreu de Catalunya, que han ofert propostes per a grans i petits durant tot el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.