El Club Voleibol Sant Cugat es desfà amb facilitat del CAEP Soria


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) guanya (3-0) el CAEP Soria a la 9a jornada de Superlliga 2. Les santcugatenques, que són cinquenes, no han tingut problemes contra un equip molt jove i continuen amb opcions de classificació per la Copa de la Princesa.

Les vermell-i-negres no han donat peu a la sorpresa i han liquidat el partit per la via ràpida. Les sorianes han estat superiors tan sols en algun moment del segon set, però el CVSC ha sabut demostrar la seva superioritat a la pista i guanyar clarament els tres sets (25-15, 25-18 i 25-18).

L'entrenador del CVSC, Leo Passerine, que ha donat minuts a les menys habituals, creu que després d'aquesta victòria, l'equip depèn d'ell mateix per aconseguir la classificació per la Copa de la Princesa.

Leo Passerine

Jo crec que si guanyem els dos partits que resten de la primera volta estarem a la Copa, però també depèn de l'organitzador.



La següent jornada les santcugatenques visiten la pista del Voley Playa Madrid, 8è a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.