Dos menors detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb violència


  • Comparteix:

L''Operació Grèvol' reforça la vigilància als eixos comercials de la ciutat durant les festes nadalenques

L''Operació Grèvol' reforça la vigilància als eixos comercials de la ciutat durant les festes nadalenques

Les patrulles de l'Operació Grèvol, formades per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, han detingut dos menors com a presumptes responsables d'un furt amb violència a la rambla del Celler aquest divendres a la tarda. Un dels detinguts és veí de la ciutat, mentre que l'altre és de Sant Quirze del Vallès. La víctima és una noia de Sant Cugat que ha hagut de ser atesa per ferides lleus a la mà.

Dos menors han quedat detinguts com a presumptes autors del robatori d'un dispositiu mòbil a una noia santcugatenca. L'incident ha tingut lloc a la rambla del Celler i han estat detinguts gràcies a la col·laboració d'altres ciutadans. La noia ha estat traslladada al CAP Sant Cugat per ferides a la mà.

El sergent Garrido de la Policia Local ha explicat a Cugat.cat com han succeït els fets.

Sergent Garrido

Dos joves es van acostar a una noia de 18 anys i li van demanar tabac. No en tenia i li van demanar el mòbil. Ella s'hi va negar però se'l van emportar.



Els menors han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. L'Operació Grèvol és un dispositiu especial amb l'objectiu d'intensificar la vigilància en les zones més comercials de la ciutat durant les festes nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.