Uns 400 infants de la ciutat tindran regals de Reis amb la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

La roda de Premsa ha tingut lloc a la Parròquia de Sant Pere

La roda de Premsa ha tingut lloc a la Parròquia de Sant Pere

La crisi econòmica ha provocat que augmentin fins els 400 els nens que es beneficiaran de la campanya solidària 'Un nen, una joguina'. Aquesta xifra, encara provisional, suposa un increment de més d'un 11% dels infants respecte els 350 que van gaudir l'any passat d'aquesta iniciativa del Grup de Joves de la Parròquia. La campanya donarà el tret de sortida l'últim dimarts de desembre amb un concert solidari del cor Albada al Monestir i s'allargarà fins el primer dimarts de l'any, quan es tancarà oficialment per preparar els lots.

Els organitzadors de la campanya han explicat que hi ha diverses maneres de col·laborar amb la campanya. Les més directes són la compra d'una joguina en algunes de les botigues locals adherides a la campanya i que ofereixen un 10% de descompte, i l'aportació en metàl·lic a les guardioles repartides per aquests mateixos establiments. Una altra manera és la d'assistir al concert de Nadal del cor Albada que tindrà lloc el darrer dimarts de l'any, a les sis de la tarda al Monestir, la recaptació del qual es destina íntegrament a la campanya. Les entrades tenen un cost de vuit euros.

El membre de l'organització Oriol Andrés ha destacat que la crisi ha fet que enguany s'incrementin les famílies necessitades.

Oriol Andrés

La situació econòmica ja era delicada l'any passat que teníem 350 infants i enguany arribarem als 400.


Andrés també ha explicat que han notat que el percentatge de famílies autòctones ha crescut fins el 40%, en part afirmen, perquè moltes famílies immigrants han optat per tornar als seus països.

Els Joves de la Parròquia han destacat que només accepten joguines noves i excepcionalment algunes de segona mà que estiguin en perfecte estat i que destinen al Casal del Raval.

Els infants que facin ús d'aquesta iniciativa rebran, en principi, tres joguines i un llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.