Arcadi Oliveres rep el Premi Internacional Alfonso Comín pel seu treball en la construcció de la pau


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres és president de la Unipau i de Justícia i Pau

Arcadi Oliveres és president de la Unipau i de Justícia i Pau

L'economista santcugatenc Arcadi Oliveres ha rebut aquest vespre el Premi Internacional Alfons Comín, a l'Ajuntament de Barcelona, pel seu compromís amb la construcció d'un món més just on sigui possible la pau. Oliveres s'ha mostrat satisfet que l'entitat reconegui la seva trajectòria en aquest àmbit i ha recordat la figura d'Alfons Comín, un pensador que va influir molt en la vida social, política, econòmica i religiosa.

Segons la Fundació Alfons Comín, Oliveres treballa 'sense treva' per donar a conèixer les causes que originen la injustícia i la violència del sistema neoliberal, i també el negoci de la guerra. El santcugatenc, a més, dedica bona part de la seva feina a la construcció de la pau, i és el president d'entitats com la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i Justícia i Pau.

Oliveres ha agraït el guardó i ha assegurat que és un honor recollir un premi d'aquesta categoria i compartir-lo amb les entitats i personalitats que durant les 27 edicions anteriors han estat també premiades.

Arcadi Oliveres

Fa anys que estic implicat amb la Unipau i Justícia i Pau. Hem sento molt honorat.




El santcugatenc ha destacat la figura d'Alfons Comín, que dóna nom a la fundació, i ha assegurat que va ser una persona molt influent en la vida social, política, econòmica i religiosa de la seva època, amb qui va poder compartir alguns pensaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.