Endesa instal·la un nou sistema de xarxa elèctrica de baixa tensió a part de la ciutat


  • Comparteix:

Endesa instal·la un nou sistema de cablejat

Endesa instal·la un nou sistema de cablejat

Sant Cugat incorpora part de la xarxa elèctrica de baixa tensió d'Endesa, a través d'un nou sistema de línia trenada, que minimitza la presència de la línia i augmenta la qualitat del subministrament. A més de Sant Cugat, la xarxa s'integra també a les ciutats vallesanes de Rubí, Terrassa, Viladecavalls, Matadepera, Sentmenat i Ullastrell.

Les actuacions que s'han dut a terme han consistit en la substitució de l'habitual línia de baixa tensió, que consta de tres cables paral·lels, per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l'amplitud física de la línia. La nova xarxa de baixa tensió és molt més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos.

Concretament a Sant Cugat, la companyia Endesa ha centrat les seves reformes a la zona del Torrent de Can Marcet, al Club de Tennis i a la plaça de Joan Gassó. També ha realitzat modificacions a Rubí, Ullastrell, Sentmenat, Matadepera, Terrassa i Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.