El Concurs de Vídeos d'Estiu 2011 atorga els premis amb la intenció de continuar potenciant la creativitat


  • Comparteix:

El Concurs de Vídeos d'Estiu 2011 del canal YouTube Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament i Cugat.cat, ha premiat Eduard Taberner amb el primer premi per 'El gran viatge per Canadà'. Clara Ribera, que ha participat amb el vídeo 'La capseta dels meus records d'estiu' ha obtingut la segona posició i 'Les ulleres viatgeres', de Paloma Baldrich, Fátima Cárdenas i Reyes Sala ha estat el tercer vídeo premiat. L'edició d'enguany ha guardonat un total de 13 participants, a més dels tres premiats, amb el premi Vodafone per als vídeos gravats amb mòbil sense edició posterior.

El Cafè Auditori ha acollit aquest dimecres l'entrega de premis del Concurs de Vídeos d'Estiu 2011, que ha concedit la primera posició a Eduard Taberner per 'El gran viatge per Canadà'. Com a novetat d'enguany, el primer premi rebrà, a més d'un dels regals que seleccioni, una subscripció gratuïta d'un any al 'Diari de Sant Cugat', coincidint amb l'estrena del Tot Sant Cugat com a coproductor dels premis.

Cugat.cat, coorganitzador del concurs, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta, que fomenten la creativitat del ciutadà. Ho explica el seu director, Miquel Herrada.

Miquel Herrada

Ens agrada estar al costat de la creativitat audiovisual dels santcugatencs.


Entre els altres finalistes, Clara Ribera ha obtingut el segon premi per el vídeo 'La capseta dels meus records d'estiu' i Paloma Baldrich, Fátima Cardenas i Reyes Sala ha quedat en tercera posició amb el vídeo 'Les ulleres viatgeres'. 'Caminant per Osca', d'Oriol Martín; 'El Camino del Norte', de Montserrat Sarió; 'Viatge d'un minut per San Francisco', de Mònica Monés, i 'Pororé ká' de Maria Roig-Gironella, han estat alguns dels 13 guanyadors de l'edició d'enguany, en la categoria de vídeos editats.

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha remarcat que aquest any ha estat el més exitós des de la creació del canal YouTube Sant Cugat pel que fa al nombre de visites, ja que n'ha registrat més de 26.000. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat que la voluntat del concurs, que ja és el quart any que se celebra, és 'fer poble'.

Joana Barbany

La voluntat és donar a conéixer les vacances dels santcugatencs i fer poble. Donarem més vida als vídeos fets amb telèfon sense editatge.



Enguany, el concurs no ha suposat cap cost per a l'Ajuntament gràcies a la col·laboració dels patrocinadors. Els premis han estat cortesia de Vodafone, Hewlett-Packard (HP), DiR, Smart-Box, Xarcuteries J. Grau, Talleres Roman, Sant Cugat Esport, Tot SantCugat i el Teatre-Auditori i han estat valorats en 3.000 euros.

Vodafone, companyia que ha representat Iván Tomàs, ha patrocinat la categoria de vídeos enregistrats amb mòbil, que ha guanyat Lluís López amb el vídeo 'En moto per Lombok'. El segon premi ha estat per 'Amolmeu Arquitecta', de Mercè Manso, i 'Concurs de vídeo estiu 2011 Sant Cugat (2/3), d'Íria Cortadellas, que ha obtingut el tercer premi.

A més, la resta de participants que no han guanyat i han assistit a l'acte han obtingut un regal commemoratiu per la seva participació.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.