El tram barceloní de la carretera de Vallvidrera, el segon en accidents greus de tot Catalunya


  • Comparteix:

La carretera de Vallvidrera / Font: Google Street View

La carretera de Vallvidrera / Font: Google Street View

La carretera de Vallvidrera, en el seu tram barceloní, té la segona mitjana més elevada d'accidents greus i mortals de tot Catalunya durant l'últim any, segons el darrer estudi EuroRAP d'avaluació de carreteres, en el qual hi ha participat el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). L'informe també fa una mitjana de l'accidentalitat dels darrers tres anys i, avaluant diversos factors com la seva longitud i els vehicles que hi circulen, situa la via com la quarta amb més risc del país.

Amb 4,67 accidents greus o mortals de mitjana el darrer any, el tram barceloní de la carretera de Vallvidrera, la BP-1417, entra enguany a la llista de les deu vies amb més perill de tot Catalunya i es considera de 'risc elevat'. La classificació, elaborada pel consorci EuroRAP a partir de les dades de clubs automobilístics europeus, només pren en consideració els trams per on hi circulen més de 5.000 vehicles al dia de mitjana.

La via més perillosa del país, l'única que es classifica com a tram de risc 'molt elevat', correspon a la BV-1433 entre l'Ametlla del Vallès i Llerona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.